Toppbilde

Hvilke trær skal vi velge?

Vi har mange ulike tresorter som er flotte å velge fra. Under historie fanen vår finner du våre standard tresorter. Ikke alle tre er like velegnet for møbler. Bartrær generelt egner seg ikke bra som møbel.

Norwegian Wood Design støtter ikke bruk av noen truede tropiske tresorter. Vi er høyst forpliktet til vår miljø. Bærekraft og kortreist materialer fra Norge og Skandinavia er derfor vår prioritet valg av tre.

I tillegg er det mulig å forbehandle emnet med farget olje i forskjellige toner. Treet kan også vaskes med rødvin for å gi et rødlig preg på det lyse treet. Forbehandlingen må gjøres før den avsluttende behandlingen med treverket med epoxy på baderomsmøbler.

Mange har et gammelt eple eller kirsebær stående i hagen. Hva ville vært ikke vært bedre enn å gi dette et nytt liv på badet? Dette er prosjekter som vi elsker å være med på. Treet er flotte emner som gir en flott strukturer i møbler. Vi ønsker derfor å komme så tidlig inn i prosessen for å være med på å finne og avdekke deres behov.

Nedenfor ser du et bilde av kirsebær parkett.

Let's have a chat

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

 

Nye lanseringer høsten 2017

Servantstativet Brygga er nå lansert på nett, og vi gleder oss til å vise frem våre produkter på messer utover høsten. Se våre planer for høsten.

Finn ut mer

Baderomsmiljø i treverk

Vårt mest spurte spørsmål er hvordan kan disse flotte servantene holde seg over tid i et fuktig baderomsmiljø?

Finn ut mer

Vegghengt servant og integrert vask i benk

Vi har nå lansert to nye servanter. Begge vil passe perfekt på små og mellomstore baderom og toalett.

Finn ut mer