Toppbilde

Nye lanseringer høsten 2017

Foran oss venter en travel tid med messer og nye lanseringer. De fleste har ennå ikke rukket å se våre produkter, så alt blir jo som en nyhet å regne for de fleste.

Vi har nå lansert servantstativet brygga på våre nettsider. Alle produkt datablader og priser for alle våre produkter ligger nå tilgjengelig på nett. Se våre produktsider her.

Vi mangler likevel et viktig element på baderommet, nemlig badekaret Trolltunga. Dette skal vi vise frem for første gang på gjør din bolig bedre messen i Trondheim 17.-19. november sammen med Tempe VVS. Vi får da en komplett samling av baderomsmøbler som oppleves som en herlig spafølelse i det naturlige element. Dette vil unektelig få oppmerksomhet, og være en av messens store trekkplaster.

I mellomtiden skal vi vise frem våre flotte servanter på Designers Saturday 8-10 september. Dette er første gang vi deltar på en messe, og det passer derfor godt med visning av servantstativet Brygga i begge forskjellige varianter.

Sammen med Bella Fliser og Design, skal vi stille ut på gjør din bolig bedre i Telenor arena og Drammenshallen i september. Tidspunkter for disse messene kan dere lese her.

Vi oppfordrer derfor alle interesserte til å stikke innom en av våre messer i høst. Det er også mulig det sniker seg inn noen andre nyheter, da vi stadig utvider vårt produktspekter for en større helhet.

Vel møtt 🙂

Joakim Espegard

Baderomsmiljø i treverk

Vårt mest spurte spørsmål er hvordan kan disse flotte servantene holde seg over tid i et fuktig baderomsmiljø?

Finn ut mer

Vegghengt servant og integrert vask i benk

Vi har nå lansert to nye servanter. Begge vil passe perfekt på små og mellomstore baderom og toalett.

Finn ut mer

Lansering av nettside

Nå er vi på nett.

Finn ut mer