Toppbilde

Vegghengt servant og integrert vask i benk

Vi har gleden av å vise frem Preikestolen. Dette er en vegghengt vask som er perfekt på gjestetoalett og mindre baderom. Vasken på bildet er en prototype, men vaskene vil ha samme form med en annen overløps anordning. Matrialet er vanlig Eik. Den dype brunfargen på vasken kommer av kaffebehandling av treverket før det beskyttende epoxylaget legges på. Den kan også bestilles uten overløp.

Vasken er integrert med en liten hylle med plass til såpedispenser, tannbørste holder og lignende. hyllen kan bestilles både på høyre og venstre side. Vasken har 1 enkel brakett for montering, og bytte av vasken er utført i løpet av få minutter for en rørlegger.

 

Hardangervidda er en benkeplate med integrert vask. Denne må bestilles etter mål, og kan derfor passe på enhver baderoms innredning ved oppgitt nøyaktige mål. Vasken vil lanseres i 2 varianter: En dråpeformet vask, og en firkantet vask. Benkeplaten vil være rektangelformet med god plass for baderoms tilbehør. Hardangervidda er det opplagte valg dersom en ønsker et nytt naturlig element på baderommet uten å bruke for mye penger. Servanten vil forandre hele rommet sitt preg.

Nye lanseringer høsten 2017

Servantstativet Brygga er nå lansert på nett, og vi gleder oss til å vise frem våre produkter på messer utover høsten. Se våre planer for høsten.

Finn ut mer

Baderomsmiljø i treverk

Vårt mest spurte spørsmål er hvordan kan disse flotte servantene holde seg over tid i et fuktig baderomsmiljø?

Finn ut mer

Lansering av nettside

Nå er vi på nett.

Finn ut mer