Toppbilde

Referanser

Badekaret Rondane med mørk belysning

Badekar i Eik og badstue i sedertre

Norwegian Wood Design fremstår akkurat slik man håper et godt norsk selskap skal være. Tradisjoner med norsk kvalitet samt det at de tar vare på kundene ved å holde avtaler gjør hele konseptet veldig trygt og sjarmerende. Jeg kjenner at jeg blir skikkelig stolt av å ha en bit av Norwegian Wood Design i hjemmet mitt. Jeg er superfornøyd med badekaret mitt laget av norsk eik. Jeg er også ganske sikker på at Joakim har laget en av Norges designmessige flotteste private badstuer til meg også! Om noen er nysgjerrige på den flotte kvaliteten NWD lager kan dere ta kontakt på 40489090. Jeg seder gjerne over bilder fra den flotte jobben som er gjort. 5 stjerner og tommel opp.

Kjartan Farnes

Leilighet på Norejelltunet 2

Norwegian Wood Design har skreddersydd baderom og soveromsløsninger i samarbeid med oss til vår leilighet på Norefjell. Samarbeidet har vært meget vellykket, og resultert i mange spennende løsninger for oss. Tre bad og fire soverom var involvert. Med andre ord et stort oppdrag. Utførelsen og kvaliteten på arbeidet er utført veldig tilfredsstillende. Vi anbefaler Norwegian Wood Design på det varmeste.

Elisabeth Bø

Nedenfor ligger noen bilder av ulike løsninger.

RAPPORT

PROSJEKT ELISABETH ØGLÆND BØ, NOREFJELL

TIDSROM: Siste halvdel av 2018.

TYPE PROSJEKT: Renovering av leilighet

LEVARANSE FRA NORWAY WOOD DESIGN AS: Leveranse av baderomsmøbler inklusive vasker og badekar i spesialbehandlet tre. Stedstilpasset garderobe i behandlet eik.

UTFØRELSE: Meget krevende tilpasninger. Veldig bra utført av leverandør.

SAMARBEIDSEVNE OG KREATIVITET: Veldig bra

LEVERINGSDYKTIGHET: Absolut tilfredsstillende.

Hønefoss 27.12.18

Med vennlig hilsen

Per Halgrim Piltingsrud

prosjektleder

Vegg dekket med bokhylle løsning.

Bestilte en plassbygd bokhylle med sittenisje i vindu. I utgangspunktet en relativt komplisert sak, men fikk likevel langt mer enn vi kunne forvente. Er selv arkitekt og har sjelden vært borti håndverkere som leverer så gode løsninger med så høy kvalitet, og det med et godt øye for detalj og design. Skulle tro de bygde til seg selv. Vennlige og serviceinnstilte hele veien - Følger opp jobben fra idé til ferdig produkt. Anbefaler på det varmeste!

Sølvi Finnøy