Toppbilde

Om oss

Norwegian Wood Design AS ble etablert høsten 2016 av Joakim Espegard.

I oppbyggingsfasen av egen bolig fikk Joakim lyst til å designe og lage sitt eget badekar. Det ble ikke noe selvlaget badekar den gangen, men hans naturlige kreativitet fortsatte å bearbeide ideen til han bestemte seg for å lage badekar av norske trær til et livsprosjekt.
Resultatet av dette vil fremgå på disse sidene.

Joakim er utdannet automasjonsingeniør med mange års erfaring som prosjektleder, samt noen år som daglig leder av en automasjonsbedrift.
Allerede som barn laget Joakim møbler og ting av tre. Han er et friluftsmenneske og svært glad i naturen. I sin ferdsel ute i det fri har han studert og vært fascinert av treets struktur. I voksen alder har han holdt mye på med oppussing av hus / leiligheter på fritiden, der han har brukt sin kreativitet til å finne estetiske og praktiske løsninger, noe som ofte har hevet verdien av interiørets arkitektur.

Vi holder nå lokaler i Myhresgate 1 i Svelvik, og er 5 ansatte som jobber heltid for bedriften. Vårt produkt spekter utvides stadig, og vi lager spesialtilpassede innredningsløsninger for hele hjemmet i høy kvalitet. Vi ønsker å bidra fra et tidlig stadium i design prosessen, slik at vi kan tilføre merverdi med gode gjennomtenkte løsninger for plassutnyttelse og helhets tankegang.

Vi står selv for hele produksjonslinjen med befaring, tegning, produksjon, overflatebehandling og montering.