Toppbilde

Unik baderomsinnredning – Perfekt for deg som er opptatt av design

Stadig flere nordmenn ønsker unike løsninger for sitt baderom. Når man ser hvilke løsninger som finnes på dagens marked, er det lett å la seg friste. Tiden med standardisert baderomsinnredning er forbi – i alle fall for deg som er opptatt av unikhet og design.

Av 100% norske trær tryller vi i Norwegian Wood Design frem delikate og unike løsninger i produktkategorien baderomsinnredning. Vi benytter oss av tresortene ask, eik, bjørk og or, og som formes til unike design løsninger. servanter og badekar som behandles for å tåle fuktige omgivelser. For å sikre kvaliteten på baderomsinnredningen, behandles de med UV beskyttende epoxy.

Servant & vask

Finn ut mer

Badekar og dusj

Finn ut mer

Servantskap og stativ

Finn ut mer
Multimedia løsning

Plassbygde løsninger

Finn ut mer

Kvalitet er like viktig som unikt design

Kvalitet er et sentralt begrep for Norwegian Wood Design sine produkter. Norske trær skal sammen med smakfullt design og arbeidsutførelse av ypperste klasse tilfredsstille selv den mest kresne. Vi samarbeider gjerne med deg som kunde i forhold til detaljer og løsninger utover det som ligger i vår portefølje av baderomsinnredning. Dine ønsker behov er svært viktig mht å skape rett design og praktisk funksjonalitet.

Showroom

For å se våre unike produkter i praktisk bruk, anbefaler vi deg å besøke vårt showroom i Drammen. Her vil du garantert bli inspirert.

Vi har fornøyde kundeforhold i hele Norge, men betjener primært områdene rundt Drammen og Oslo.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss for ytterligere informasjon om våre unike baderomsinnredninger!

Hold deg oppdatert om nye produkter

Følg med på vårt sporadiske nyhetsbrev med inspirasjon og nye produkter.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Nyhetsbrevregistrering

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.