Toppbilde

Nye lanseringer høsten 2017

Foran oss venter en travel tid med messer og nye lanseringer. De fleste har ennå ikke rukket å se våre produkter, så alt blir jo som en nyhet å regne for de fleste.

Vi har nå lansert servantstativet brygga på våre nettsider. Alle produkt datablader og priser for alle våre produkter ligger nå tilgjengelig på nett. Se våre produktsider her.

Vi mangler likevel et viktig element på baderommet, nemlig badekaret Trolltunga. Dette skal vi vise frem for første gang på gjør din bolig bedre messen i Trondheim 17.-19. november sammen med Tempe VVS. Vi får da en komplett samling av baderomsmøbler som oppleves som en herlig spafølelse i det naturlige element. Dette vil unektelig få oppmerksomhet, og være en av messens store trekkplaster.

I mellomtiden skal vi vise frem våre flotte servanter på Designers Saturday 8-10 september. Dette er første gang vi deltar på en messe, og det passer derfor godt med visning av servantstativet Brygga i begge forskjellige varianter.

Sammen med Bella Fliser og Design, skal vi stille ut på gjør din bolig bedre i Telenor arena og Drammenshallen i september. Tidspunkter for disse messene kan dere lese her.

Vi oppfordrer derfor alle interesserte til å stikke innom en av våre messer i høst. Det er også mulig det sniker seg inn noen andre nyheter, da vi stadig utvider vårt produktspekter for en større helhet.

Vel møtt 🙂

Joakim Espegard

Bad på Klunderud Gård

NWD har designet og levert komplett baderom sammen med Bademiljø i Kongsberg og A til Å bygg.

Finn ut mer

Årets stand på boligmessa Telenor arena 2019

Norwegian wood Design vant tittelen årets stand på boligmessa Telenor arena 2019.

Finn ut mer

Boligmessa Telenor Arena 2019

Ta turen innom for å planlegge ditt nye prosjekt.

Finn ut mer