Toppbilde

Baderomsmiljø i treverk

Trematerialer er levende materialer. Det krymper og strekker seg på grunn av fuktighet og tørr luft i sine omgivelser. Tradisjonell behandling med olje og lakk vil motstå fuktigheten til en viss grad, men vil aldri forsegle og sikre trematerialet fra omgivelsene. Det vil også kreve repeterende behandling avhengig av omgivelsene.

Vaskene og servantene har også direkte kontakt med vann, så de er mer utsatt for fukt enn andre tremøbler.

Vår løsning på dette er å bruke en harpiksbasert epoksybehandling, som forsegler trematerialet 100%. Epoxy er gjennomsiktig, og gir treet en glatt glassaktig overflate. For en matt overflate legges et lag med matt lakk til slutt.

Behandling av treet gir oss et vedlikeholdsfritt produkt som motstår det harde baderomsmiljøet hele dens levetid.

Alle våre vasker og servanter behandles med den beste epoksyharpiksen på markedet. Epoxyen som blir brukt har også god UV-filtrering, slik at treet vises i sine opprinnelige fargen lenger.

Boligmessa Telenor Arena 2018

Ta turen innom for å planlegge ditt nye prosjekt.

Finn ut mer

Hyttemessa Hellerudsletta 2018

Sett av datoene 5-8 April for et besøk på Hyttemessa på Hellerudsletta. Norwegian Wood Design stiller på egen stand sammen med Eiendom og hjem for å vise frem våre flotte produkter.

Finn ut mer

Nye lanseringer høsten 2017

Servantstativet Brygga er nå lansert på nett, og vi gleder oss til å vise frem våre produkter på messer utover høsten. Se våre planer for høsten.

Finn ut mer