Toppbilde

Er tiden moden for design badekar?

Av 100% norske trær tryller vi i Norwegian Wood Design frem elegante, lekre og dekorative baderomsmøbler. Ask, eik, bjørk og or formes til unike servanter og badekar som behandles for å tåle fuktige omgivelser. For å sikre kvaliteten og fasongen på badekarene, behandles de med UV-beskyttende epoxy.

I vårt sortiment finner du badekarene Rondane og Trolltunga. Badekarene er frittstående, vedlikeholdsfrie og laget av norske trær av ypperste kvalitet kombinert med profesjonelt håndverk. Våre design badekar passer perfekt for deg som ønsker noe unikt og eksklusivt, og som gjør baderomsinteriøret komplett.

Spesialtilpasset badekar bygd etter egne mål

For deg som ønsker mer unikt badekar enn Rondane og Trolltunga – fortvil ikke! Vi har alle muligheter for å skreddersy vår produksjon av badekar i tre nøyaktig etter dine egne ønsker. Dersom du er usikker på type badekar kan du benytte deg av våre innspill. Vi setter pris på å hjelpe deg som kunde med vår kreativitet.

Rondane badekar

Vårt nye badekar Rondane, har de samme karakteristiske hjørnene som servanten Rondane.

Badekaret er frittstående, men pga den firkantede formen vil den også passe fint inn som et veggplassert badekar. Kortsiden har en vinkel som gjør badeopplevelsen til en harmonisk og behagelig spaopplevelse. Treet sitt naturlige isolasjonsevne sørger for å holde en god temperatur i lang tid.

Badekaret på bildet er laget av eik, og behandlet med mørk beis før epoxy og lakk. Rondane er i likhet med alle våre produkter vedlikeholdsfrie. Alt som kreves av vedlikehold, er vanlig rengjøring.

Badekaret er håndlaget, og har bestillingstid 2-3 måneder.

Ta kontakt for informasjon og priser. Produktbeskrivelse ligger lenger nede på siden.

Ytre dimensjoner:

Høyde: 600 mm
Lengde: 1700 mm
Bredde: 725 mm

Badekaret er tilgjengelig i andre størrelser og treslag på forespørsel.

Vassbotn dusjplate

Dusjplata Vassbotn er i likhet med alle våre baderomsprodukter behandlet med epoxy slik at den et 100% bestandig for sitt bruk.
Den blir levert med slukløsning i hel-tre etter de standarder som finnes på markedet. Treet på sluket kappes ut av plata for å få det beste helhetsinntrykket.
Plata bygger 20 mm opp fra gulv. Det bør derfor tilpasses med et lite basseng i gulvet under plata for å komme i samme nivå som gulvet.
Veggdekor i samme tre og struktur kan også lages på forespørsel.

Trolltunga

Trolltunga er et frittstående badekar som krever rom og luft rundt seg for å yte den naturlige elegansen som ligger i treet.
Badekaret vil gi et imponerende og fargesprakende løft til hele badet.

Badekaret er ikke produsert enda, men vil bli produsert på første bestilling.

Badekaret tilhører serien til vasken Nordlys. Samlet vil de gi et uslåelig inntrykk for ditt bad.

3D-modellen vises på bildet over.

Spesialtilpasset badekar bygd etter egne mål

Vi har mulighet for å lage alle type badekar i tre, designet etter kunden sine egne ønsker. Japanske dype badekar, samt innebygde løsninger av Rondane badekar er noen løsninger vi har laget for kunder.
Bildet er fra et innebygd badekar fra en leilighet på Norefjell.

Visningsrom i Drammen

Du er hjertelig velkommen til å besøke vårt visningsrom for å se våre badekar i virkeligheten og i praktisk bruk. Rommet kan besøkes når som helst på døgnet etter avtale. Visningsrommet ligger i Åslyveien 16, 3023 Drammen. Ring 95268469 eller avtal en omvisning.

Vi har fornøyde kundeforhold i hele Norge, men er primært tilgjengelig for områdene i nærheten av Drammen og Oslo.

Se vår produktkatalog og produktbeskrivelse for Rondane og Trolltunga badekar nedenfor:

Product description Rondane Bathtub

Product description Trolltunga Bathtub

product-catalogue-may-2017

Eik badekar Mørk beiset eik badekar Japansk Ofuro badekar

La oss ta en prat!

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.