Toppbilde

Hvilke trær skal vi velge?

Vi har mange ulike tresorter som er flotte å velge fra. Under historie fanen vår finner du våre standard tresorter. Ikke alle tre er like velegnet for møbler. Bartrær generelt egner seg ikke bra som møbel.

Norwegian Wood Design støtter ikke bruk av noen truede tropiske tresorter. Vi er høyst forpliktet til vår miljø. Bærekraft og kortreist materialer fra Norge og Skandinavia er derfor vår prioritet valg av tre.

I tillegg er det mulig å forbehandle emnet med farget olje i forskjellige toner. Treet kan også vaskes med rødvin for å gi et rødlig preg på det lyse treet. Forbehandlingen må gjøres før den avsluttende behandlingen med treverket med epoxy på baderomsmøbler.

Mange har et gammelt eple eller kirsebær stående i hagen. Hva ville vært ikke vært bedre enn å gi dette et nytt liv på badet? Dette er prosjekter som vi elsker å være med på. Treet er flotte emner som gir en flott strukturer i møbler. Vi ønsker derfor å komme så tidlig inn i prosessen for å være med på å finne og avdekke deres behov.

Nedenfor ser du et bilde av kirsebær parkett.

Let's have a chat

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

 

Bad på Klunderud Gård

NWD har designet og levert komplett baderom sammen med Bademiljø i Kongsberg og A til Å bygg.

Finn ut mer

Årets stand på boligmessa Telenor arena 2019

Norwegian wood Design vant tittelen årets stand på boligmessa Telenor arena 2019.

Finn ut mer

Boligmessa Telenor Arena 2019

Ta turen innom for å planlegge ditt nye prosjekt.

Finn ut mer