Toppbilde

Vegghengt servant og integrert vask i benk

Vi har gleden av å vise frem Preikestolen. Dette er en vegghengt vask som er perfekt på gjestetoalett og mindre baderom. Vasken på bildet er en prototype, men vaskene vil ha samme form med en annen overløps anordning. Matrialet er vanlig Eik. Den dype brunfargen på vasken kommer av kaffebehandling av treverket før det beskyttende epoxylaget legges på. Den kan også bestilles uten overløp.

Vasken er integrert med en liten hylle med plass til såpedispenser, tannbørste holder og lignende. hyllen kan bestilles både på høyre og venstre side. Vasken har 1 enkel brakett for montering, og bytte av vasken er utført i løpet av få minutter for en rørlegger.

 

Hardangervidda er en benkeplate med integrert vask. Denne må bestilles etter mål, og kan derfor passe på enhver baderoms innredning ved oppgitt nøyaktige mål. Vasken vil lanseres i 2 varianter: En dråpeformet vask, og en firkantet vask. Benkeplaten vil være rektangelformet med god plass for baderoms tilbehør. Hardangervidda er det opplagte valg dersom en ønsker et nytt naturlig element på baderommet uten å bruke for mye penger. Servanten vil forandre hele rommet sitt preg.

Bad på Klunderud Gård

NWD har designet og levert komplett baderom sammen med Bademiljø i Kongsberg og A til Å bygg.

Finn ut mer

Årets stand på boligmessa Telenor arena 2019

Norwegian wood Design vant tittelen årets stand på boligmessa Telenor arena 2019.

Finn ut mer

Boligmessa Telenor Arena 2019

Ta turen innom for å planlegge ditt nye prosjekt.

Finn ut mer